De nosaltres han dit…

«Els cursos són genials, molt bons i aprens moltíssim. T’ho donen tot. Són puntuals, detallistes i professionals, alhora que pròxims i molt amables. Per això recomane els seus cursos com els millors de la zona. En un lloc preciós, a més. Gràcies a ells ara faig el que faig i sé el que sé sobre pasta de sucre i fondant. Gràcies, Tartacadabra.»

«En el meu treball parlem dels “bàsics” i dels “top de gamma”. Vosaltres treballeu sempre amb els top de gamma i així, quan fas un curs amb vosaltres, coneixes la perfecció. Jo diria que mimeu en excés l’alumnat… És impossible equivocar-se amb Lara i Julio.»

«Gràcies per despertar en mi eixa afició oculta que m’apassiona; a vosaltres, perquè vau ser els primers a ensenyar-me els primers passets, amb tanta amabilitat i simpatia que enganxa qualsevol… Un milió de gràcies.
»Ni tan sols sabria dir-vos els cursos que ja he fet per tota la geografia espanyola… I al meu parer esteu a l’altura dels més grans.»
»Ni tan sols sabria dir-vos els cursos que ja he fet per tota la geografia espanyola… I al meu parer esteu a l’altura dels més grans.»

«Sou uns professors molt bons i unes persones espectaculars. El vostre taller és acollidor i alegre, i el vostre dossier és un bàsic en la meua cuina. Sempre m’ha sorprès l’acabat del vostre treball i com aconseguiu que el meu, sempre amb la vostra ajuda, siga d’un nivell ben acceptable.
»Sou generosos amb el vostre temps i amb els vostres obsequis, i què dir d’eixes cupcakes de brownie i de les famoses galetes de la mare de Lara!»
»Sou generosos amb el vostre temps i amb els vostres obsequis, i què dir d’eixes cupcakes de brownie i de les famoses galetes de la mare de Lara!»

«De tots els tallers als quals he assistit, sense cap dubte, els millors (i amb molta diferència) són els tallers de Tartacadabra. No puc posar ni una sola pega a res; l’organització és immillorable, l’atenció que tenen amb cadascuna de les alumnes és increïble… Les tècniques m’han servit moltíssim; les instal·lacions són precioses i aprens de veritat moltíssim.
Tant Lara com Julio són un encant.»
Tant Lara com Julio són un encant.»

«He assistit a diversos cursos de Tartacadabra i puc dir que he gaudit i aprés moltíssim amb ells. El tracte és molt pròxim, les explicacions són clares, i a més sempre s’adjunta un dossier amb totes les explicacions, receptes, etc.
Durant el curs podem prendre te, cafè… a més d’uns dolços deliciosos que fan el curs encara més amé, si és possible.
És tot un luxe poder assistir a un curs amb Lara i Julio. ^_^»
Durant el curs podem prendre te, cafè… a més d’uns dolços deliciosos que fan el curs encara més amé, si és possible.
És tot un luxe poder assistir a un curs amb Lara i Julio. ^_^»

«Crec que, a hores d’ara, ningú dubta de la professionalitat de Lara i Julio. Sempre han complit —i amb escreix— les meues expectatives.
»Són dues persones excel·lents i anar al seu taller s’ha convertit per a mi en anar a prendre cafè amb dos amics (dels que aprenc un muntó, això sí).
»El que realment no saps és que acabes aprenent molt més i que sempre et responen a tots els dubtes (i mira que jo sóc pesadeta). I millor anar amb fam, perquè no voldràs deixar de tastar tots els dolços que cuina Lara!!!»
»Són dues persones excel·lents i anar al seu taller s’ha convertit per a mi en anar a prendre cafè amb dos amics (dels que aprenc un muntó, això sí).
»El que realment no saps és que acabes aprenent molt més i que sempre et responen a tots els dubtes (i mira que jo sóc pesadeta). I millor anar amb fam, perquè no voldràs deixar de tastar tots els dolços que cuina Lara!!!»

«GRÀCIES per haver sigut uns profes tan estupends. No ens vau deixar ni un moment per dubtar o recular en els nostres intents; tot el contrari, vau fer el curs tan interessant que jo, particularment, vaig gaudir com una xiqueta menuda. I crec que les meues companyes també… “crec” no: n’estic segura.
»No puc deixar d’anomenar els FABULOSOS BROWNIES DE LA LARA, que em van enganxar per sempre des d’eixe mateix moment… Mmmmmm, els millors de la meua viiiida!»
»No puc deixar d’anomenar els FABULOSOS BROWNIES DE LA LARA, que em van enganxar per sempre des d’eixe mateix moment… Mmmmmm, els millors de la meua viiiida!»

«És un honor per a mi haver assistit a un dels vostres cursos, “profes” genials, atenció personalitzada i pendents de cada detall. I pel que fa a horaris i organització, només puc dir-vos que “xapó”.
»Durant tot el curs ens van agasajar amb cafè, te i diversos dolços, i un esmorzar exquisit; com bons amfitrions que són (GRÀCIES).
»I bé, tinc moltes coses bones que contar i un record que sempre duré al cor… Tant de bo no estiguéreu tan lluny. Petons.»
»Durant tot el curs ens van agasajar amb cafè, te i diversos dolços, i un esmorzar exquisit; com bons amfitrions que són (GRÀCIES).
»I bé, tinc moltes coses bones que contar i un record que sempre duré al cor… Tant de bo no estiguéreu tan lluny. Petons.»

«Genial en tots els sentits: organització del curs, puntualitat, tècniques per treballar el fondant… Res més començar, ens van obsequiar amb un detall de benvinguda i durant tot el dia begudes i unes cupcakes que estaven delicioses.
»La tarta va quedar preciosa, amb uns acabats perfectes i, en acabar, ens van entregar un diploma i un dossier amb receptes de bescuits, farcits…
»Lara i Julio són encantadors, atents en tot moment amb tot el grup, es nota que tenen molta experiència en este món dolç.»
»La tarta va quedar preciosa, amb uns acabats perfectes i, en acabar, ens van entregar un diploma i un dossier amb receptes de bescuits, farcits…
»Lara i Julio són encantadors, atents en tot moment amb tot el grup, es nota que tenen molta experiència en este món dolç.»

«Els professors, Lara i Julio, als quals ja considere els meus nous amics, em semblen molt professionals i, alhora, afectuosos. Fan que el treball parega fàcil, encara que no ho és, i quan has acabat de fer el que ells et van indicant, aleshores dius tu: “Açò ho he fet jo?”
»La informació que ens heu oferit és molt completa, ja que a més d’estar tota reflectida en el dossier, no teníeu cap problema a contestar totes les preguntes que us fèiem sobre la marxa, que a voltes semblava una allau. I les tècniques apreses funcionen de veritat: a voltes la teoria no és tan fàcil d’aplicar, però vosaltres feu que ho siga. Jo les aplique constantment en els meus treballs.»
»La informació que ens heu oferit és molt completa, ja que a més d’estar tota reflectida en el dossier, no teníeu cap problema a contestar totes les preguntes que us fèiem sobre la marxa, que a voltes semblava una allau. I les tècniques apreses funcionen de veritat: a voltes la teoria no és tan fàcil d’aplicar, però vosaltres feu que ho siga. Jo les aplique constantment en els meus treballs.»

«Em vaig iniciar en la rebosteria creativa de la mà de Tartacadabra. I va ser tan immillorable el seu curs d’iniciació a les tartes fondant que de seguida vaig poder començar a fer els meus propis dissenys per a amics i coneguts.
»Un tracte humà ple de generositat i amb un gran perfeccionisme en tot allò que ensenyen. És increïble com, sense haver tocat mai el fondant, t’emportes a casa obres d’art comestibles d’una qualitat suprema.
»Sempre vos estaré agraïda. Sóc el que sóc gràcies a la vostra tasca.»
»Un tracte humà ple de generositat i amb un gran perfeccionisme en tot allò que ensenyen. És increïble com, sense haver tocat mai el fondant, t’emportes a casa obres d’art comestibles d’una qualitat suprema.
»Sempre vos estaré agraïda. Sóc el que sóc gràcies a la vostra tasca.»

«Dels professors només puc dir meravelles, i totes elles són certes. Per a mi, Lara és la meua gurú, la meua sensei en això de la cuina. Així que ella és la meua PROFESSORA. I Julio, encara que diu “que no, que moltes coses no les sap”, també és el meu PROFESSOR: tens unes manetes per modelar! 😉
»I per què estic convençuda i puc dir açò? Perquè, a més de saber un muntó (pots veure la qualitat dels seus treballs en la pàgina web i en el blog), tenen una paciència enorme per explicar-ho tot. En les seues mans res pareix difícil, i fan que sigues tu mateixa qui ho faces. A això, a més, has d’unir una gran passió per la decoració que et contagien, i una amabilitat d’un altre món.»
»I per què estic convençuda i puc dir açò? Perquè, a més de saber un muntó (pots veure la qualitat dels seus treballs en la pàgina web i en el blog), tenen una paciència enorme per explicar-ho tot. En les seues mans res pareix difícil, i fan que sigues tu mateixa qui ho faces. A això, a més, has d’unir una gran passió per la decoració que et contagien, i una amabilitat d’un altre món.»

«Jo he vingut des de Xixona – Alacant, i vaig tindre més d’una hora de viatge. I vos dic: va valdre la pena tot el temps invertit per arribar fins allí. Per això recomane a totes les persones que vulguen iniciar-se o perfeccionar-se en este món que passen per esta experiència tan gratificant amb Lara i Julio, que són dues persones meravelloses, molt bona gent i humils amb el seu treball, que és espectacular!!!»

«M’agradaria animar tothom a entrar en el meravellós taller de Tartacadabra, a deixar-se portar per la màgia dolça que allí es respira i a donar via lliure a la seua imaginació… estic segura que no se’n penediran… Ara bé, avise que, una vegada ho proves, tornaràs, segur!!!
»Si em nomenen Tartacadabra, al meu cap ressonen les paraules sucre, purpurina, rialles, imaginació… Un dia divertidíssim ple de coses dolces, màgia i color!!!»
»Si em nomenen Tartacadabra, al meu cap ressonen les paraules sucre, purpurina, rialles, imaginació… Un dia divertidíssim ple de coses dolces, màgia i color!!!»



