Pastisseria artesanal

En primer lloc… bundt cakes!

L’especialitat de Tartacadabra

Els bundt cakes són bescuits cuits en un motle amb forma de corona o anell, fàcilment reconeixibles per les seues corbes elegants i el seu característic forat central. Encara que la seua forma pot recordar a alguns dolços tradicionals europeus, el bundt cake tal com el coneixem té el seu origen als Estats Units, on es va popularitzar a partir dels anys cinquanta.

El nom bundt prové de la paraula alemanya Bundkuchen, que fa referència a un pastís pensat per a reunions o celebracions. Va ser l’empresa Nordic Ware qui va registrar el nom i va llançar els primers motles de metall fos amb este disseny, que prompte es van convertir en icones de la rebosteria americana.

Actualment, els bundt cakes no segueixen una recepta concreta: allò que els defineix és el motle, no els ingredients. Açò permet una gran varietat de sabors i acabats, des dels més senzills i glacejats fins a versions farcides o decorades amb fruites, fruits secs o cobertures espectaculars.

… Però hi ha més

Altres delícies que ensenyem a fer (i que també fem) a Tartacadabra

Vols apuntar-te?

En este moment no tenim cap curs programat, però si t’interessa, contacta amb nosaltres i t’avisarem quan n’organitzem un de nou.