Sabors

Sempre boníssims
Decorades o no, les tartes han de ser un regal per al paladar
A l’hora de fer un pastís, triar bé els sabors és tan important com la decoració. Sempre ens assegurem que la combinació de pa de pessic, farcit i cobertura siga saborosa i equilibrada — ni massa dolça, ni avorrida.

Bescuit
Normalment treballem amb bescuit de:
• vainilla
• llima
• xocolate, o…
• moca.
Òbviament, també es poden fer altres sabors — només cal que ens digues el que t’agrada.
Farcit
Has provat la crema de mantega merengada suïssa? És una crema suau i lleugera que es pot aromatitzar de moltes maneres, com ara:
• vainilla
• xocolate
• choco-avellanes
• ametla
• llima
• mango
• maduixa
• gerds
• rom o altres licors…
També es poden afegir complements com trossets de xocolate negre o blanc, grills de mandarina, fruits secs o fruita deshidratada.…
Un toc extra de sabor
Solem afegir una capa fina de
• melmelada (de maduixa, albercoc o gerds), o
• lemon curd o
• almívar de llet
per donar-li més sabor al conjunt.
I si no ho tens clar… Ací tens algunes de les nostres combinacions preferides:
- Nocilla: bescuit de vainilla amb crema de xocolate i avellanes i melmelada de maduixa (o almívar de llet)
- Banana split: bescuit de vainilla amb crema de plàtan, trossets de xocolate negre i una capa de almívar de llet
- Refrescant Maduixa: bescuit de vainilla o xocolate amb crema de maduixa, xocolate blanc i melmelada de maduixa
- Choco-Gerds: bescuit de xocolate amb crema de gerds, trossets de xocolate negre i melmelada de gerds
- Clementina: bescuit de vainilla o llima amb crema de vainilla, lemon curd i grills de mandarina en almívar
- Xocoloco: bescuit de xocolate amb crema de xocolate i almívar de llet
- Blanc i negre: bescuit de xocolate amb crema de vainilla i xocolate negre, amb melmelada o almívar de llet al gust
- Moca: bescuit de moca o xocolate amb crema de moca, trossets de xocolate negre (o blanc) i almívar de llet
