Sabors

Sempre boníssims

Decorades o no, les tartes han de ser un regal per al paladar

A l’hora de fer un pastís, triar bé els sabors és tan important com la decoració. Sempre ens assegurem que la combinació de pa de pessic, farcit i cobertura siga saborosa i equilibrada — ni massa dolça, ni avorrida.

Bescuit

Normalment treballem amb bescuit de:
vainilla
llima
xocolate
, o…
moca.

Òbviament, també es poden fer altres sabors — només cal que ens digues el que t’agrada.

Farcit

Has provat la crema de mantega merengada suïssa? És una crema suau i lleugera que es pot aromatitzar de moltes maneres, com ara:
vainilla
xocolate
choco-avellanes
ametla
llima
mango
maduixa
gerds
rom o altres licors…

També es poden afegir complements com trossets de xocolate negre o blanc, grills de mandarina, fruits secs o fruita deshidratada.…

Un toc extra de sabor

Solem afegir una capa fina de
melmelada (de maduixa, albercoc o gerds), o
lemon curd o
almívar de llet

per donar-li més sabor al conjunt.

I si no ho tens clar… Ací tens algunes de les nostres combinacions preferides:

  • Nocilla: bescuit de vainilla amb crema de xocolate i avellanes i melmelada de maduixa (o almívar de llet)
  • Banana split: bescuit de vainilla amb crema de plàtan, trossets de xocolate negre i una capa de almívar de llet
  • Refrescant Maduixa: bescuit de vainilla o xocolate amb crema de maduixa, xocolate blanc i melmelada de maduixa
  • Choco-Gerds: bescuit de xocolate amb crema de gerds, trossets de xocolate negre i melmelada de gerds
  • Clementina: bescuit de vainilla o llima amb crema de vainilla, lemon curd i grills de mandarina en almívar
  • Xocoloco: bescuit de xocolate amb crema de xocolate i almívar de llet
  • Blanc i negre: bescuit de xocolate amb crema de vainilla i xocolate negre, amb melmelada o almívar de llet al gust
  • Moca: bescuit de moca o xocolate amb crema de moca, trossets de xocolate negre (o blanc) i almívar de llet